top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN

01. Hoe lang duurt het nadat ik een patroon besteld heb, dat ik hem ontvang?

Ik probeer altijd bestelde patronen die uitgezocht zijn van de website, binnen 14 dagen te versturen. Verzoeken van bepaalde kleding van karakters die nog niet op de website staan, word bepaald of er ook door anderen, hiervoor een verzoek gedaan zijn en of ik veel confectie werk op dat moment heb, aangezien ik daarmee mijn brood verdien en dus belangrijker is.

 

 

02. Kan ik ook een gemaakt kledingstuk bestellen?In sommige gevallen is dat ook mogelijk, maar ook daarbij geld, als ik tijd over heb en in alle gevallen moet het naaien betaald worden en de stof en fournituren zelf worden gekocht. Als het na het maken van een nieuw model dit nog niet op de site staande model is en er foto’s gemaakt mogen worden en, word er een korting gegeven op het vervaardigen van het model, mits de patronen op de site gezet mogen worden.

 

 

 

03. Als ik problemen heb bij het maken van een model, kan ik dan verder uitleg krijgen op een af ander manier?
 

Het is altijd mogelijk om hulp te vragen bij het maken van een model per email of telefonisch. Als blijkt de uitleg niet duidelijk genoeg is op de website, zal ik de uitleg dan ook meteen aanpassen. Dus feedback is altijd welkome.
 

 

 

04. Waar kan ik de maattabellen vinden waarmee ik de maat kan uitzoeken die ik nodig heb voor een bepaald patroon.

Onder het kophoofd informatie/matenlijst, staat een matenlijst die kan ingevuld worden en per email naar me toe gestuurd worden, als u een op maat gemaakt patroon wil hebben. Er staat ook een tekening bij, waar u op kan zien hoe en waar de maten gemeten moet worden. Bij kophoofd informatie/ matenlijsten lijst staat de algemene matenlijst, waarop een maat kan worden gekozen voor een bestelling van een patroon. Onder de informatie staan ook de leveringsvoorwaarden. If I have problems when creating a model, can I get further explanation on an off another way? It is always possible to ask for help in creating a model by email or telephone. If it turns out the explanation is not clear enough on the website, I will also adjust immediately the explanation. So feedback is always welcome.

05. Ik heb per ongeluk het verkeerde model / maat besteld, kan ik het patroon nog terugsturen/ruilen?

ja, dat kan mits het patroon niet is gebruikt en dus onbeschadigd is. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Wilt u een andere maat/patroon er voor in de plaats, ben ik wel verplicht om overnieuw verzendkosten in rekening te brengen. Neem in dit geva,l contact met mij op  per email: mcvanveen@tiscsli.nl op maat gemaakte patronen kunnen niet geruild worden

 

 

 

06. Krijg ik als ik een model bestel, het kledingstuk of alleen maar een patroon.Als u bij ons iets besteld, dan krijgt u een patroon uitgeprint op dun pak papier en in de bestelde maat. Dus niet verschillende maten op een vel, dus er hoeft niet uitgeradeerd te worden, dus u kunt het uitknippen en meteen aan de slag. Het word dus niet geleverd op dun vloeipapier, die meestal al scheurt op moment u er naar kijkt en er is dan ook een mogelijkheid om het even glad te strijken met de strijkbout.

 

 

 

07. Ik heb al een goed passend patroon van een broek/bloes/rok, dus die heb ik eigenlijk niet nodig.
 

Alle combinaties, heb ik onder het kophoofd ” losse onderdelen” opgesplitst, zodat u ook alle onderdelen apart kan kopen.

bottom of page