top of page

Over Mij

Na de opleiding coupeuse gevolgd te hebben, ben ik bij C&A begonnen te werken als aankomend patronenmaker. Nu 40 jaar verder, mag ik aannemen dat ik een senior patronenmaker ben. Sinds 1988 maak ik dus als free Lance patronenmaker patronen voor de confectie.

 

Doordat ik drie pubers heb, die aan cosplay doen en zij mij vroegen om bepaalde kledingstukken te maken, kreeg ik plezier in het ontwikkelen van deze kledingstukken. Vrienden van hun weer, werden hier zo enthousiast over dat ook zij vroegen of ik ook patronen voor hun kon maken. Als ze het zelf niet konden in elkaar stikken, hadden ze wel een tante, oma, zuster of moeder die het wel in elkaar konden stikken.

 

Zodoende is het idee ontstaan om hiervan een website van te maken, met patronen voor deze doelgroep, zodat iedereen deze leuke kleding zelf kan maken.

 

Er is ook een mogelijkheid, via een door u in te vullen matenlijst, de lichaamsmaten van uw zelf door geven, zodat het patroon van het karakter die u wilt hebben, op uw eigen maten kan worden aangepast. Dus dan word eigenlijk het maatkleding.

 

Ik zit in in de David Blesstraat 3 2H 1073 KZ Amsterdam en het adres is na telefonische afspraak op telefoonnummer 0627229947 , ook te bezoeken om eventueel karakters uit te leggen en of om de patronen op te halen.

 

bottom of page